Uși PVC

cosmin-construct-building-usi-pvc

Profilurile PVC folosite la uși sunt create astfel încât să îndeplinească cerințele celor mai exigenți arhitecți, accentuând aspecte moderne și oferind în același timp și posibilitatea renovării clădirilor istorice prin respectarea normelor de protecție

Forme clasice, segmentate, asimetrice, triunghiuri, uși culisante, toate pot fi construite folosind profile PVC, asigurând astfel o calitate superioara a produsului finit.

Avantajul unui material PVC de calitate se traduce într-o durată mare de viață. Suprafața perfect finisată nu necesită o întreținere deosebită și face față cu succes condițiilor climatice ale țării noastre.  Pe termen lung, profilele PVC sporesc confortul căminului tău și ajută la reducerea cheltuielilor cu încălzirea.

cosmin-construct-building-usi-pvc-1

TRANSFERUL TERMIC

Ușile din profil PVC asigură un transfer termic redus. Asta înseamnă veri răcoroase și ierni călduroase în casa ta. În limbaj tehnic, asta înseamnă o valoare a izolației termice de 1,3 W/m2K pentru profilul PVC.

IZOLAȚIA FONICĂ

Chiar și atunci când afară este zgomot puternic, ușile din profile PVC pot asigura locuinței tale o atmosferă liniștită, astfel încât tu să-ți poți desfășura activitatea fără a fi în continuu distras.

AERISIREA

Tâmplăria PVC etanșează încăperea considerabil mai bine decat tâmplăria de lemn. Cu toate acestea, pentru un plus de valoare, ea vine prevăzută cu sisteme suplimentare de aerisire controlată,

cosmin-construct-building-usi-pvc-2

PROTECȚIA ANTIEFRACȚIE

Somnul liniștitor sau vacanțele relaxante nu mai sunt așa ușor de obținut atunci când stai constant cu temeri.  Din fericire, aici nu e cazul. Ușile din profil PVC sunt disponibile în clase diferite de rezistență la efracție, asigurând astfel respingerea oricărei forme de efracție prin efort fizic (lovire, împingere, vandalism) sau mecanic (surubelnițe, clești, răngi).

ARMAREA

Pentru a beneficia de rezistență optimă, armarea profilelor PVC se face cu rigidizări de oțel zincat cu grosimi de până la 2 mm, în funcție de structura profilului și utilitatea sa.

CULORI

În ceea ce privește partea estetică, ușile din profile PVC beneficiază de o paletă generoasă de culori și forme. Pe lângă nuanța clasică de alb, pot fi alese aproape toate culorile paletei RAL.

tamplarie-gealan

AVANTAJELE UNUI PROFIL GEALAN S8000 IQ

  • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună;
  • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel;
  • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).
tamplarie-salamander

AVANTAJELE UNUI PROFIL SALAMANDER BLUEVOLUTION

  • Sistemul bluEvolution cu 5 camere si 2 garnituri de bătaie permite soluții moderne pentru design-ul ferestrelor si usilor.
  • Garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură împotriva intemperiilor.
  • Profilele SALAMANDER îndeplinesc cerințele celor mai creativi și exigenți arhitecți.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.