Perete Cortină

cosmin-construct-building-peretecortina

Un perete cortină este învelișul exterior al unei clădiri: Fațada clădirii, mai precis. Acesta nu are rol structural, el acționează ca separator între interiorul clădirii și exteriorul acesteia. Pentru că nu este parte din structura de rezistență, acesta poate fi realizat din materiale ușoare, care vor reduce din costurile de ridicare a unei construcții. În plus, dacă pentru peretele cortină se folosește sticlă, încăperile vor beneficia de un flux de lumină naturală, care altfel nu ar putea fi obținut cu orice altă structură.

cosmin-construct-building-peretecortina1

Pereții cortină reprezintă fațade moderne care au, însă, un grad înalt de izolare termică și fonică. Odată atașat unei construcții, peretele cortină va oferi cladirii un aspect deosebit și distinctiv. Astfel de pereți pot fi montați pe plan vertical (pentru fațade), orizontal (pentru acoperișuri) sau chiar și în pantă, în funcție de scopul lor final.

Peretele cortină este proiectat cu precizie matematică, după standarde internaționale, pentru a face față cu brio vântului, apei, zăpezii, dar și caniculei dintr-o zi toridă de vară.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai