Închideri Terase

inchideri-terase-cosmin-construct-bragadiru

Un sistem de rulouri din aluminiu îți poate proteja terasa împotriva ploii sau zăpezii, pe timp de iarnă. Dacă vorbim de un spațiu comercial, sistemul de rulouri nu mai este doar o variantă, aproape devine o necesitate, datorită nivelului de securitate crescut, împotriva tentativelor de intrare prin efracție. 

De asemenea, sistemele de închidere cu folie au devenit și ele foarte populare în ultima vreme, datorită ușurinței de utilizare ale acestora. Acestea pot proteja terasa atât pe timp de vară, împotriva insectelor, cât și pe timp de iarnă, împotriva intemperiilor.

Închiderea terasei nu e chiar primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la ideea de terasă. Însă experiență ne-a arătat de-a lungul timpului începe se fie din ce în ce mai conștientizată utilitatea unei terase care poate fi închisă, la nevoie. 

 

Dacă totuși ești interesat de o variantă mai modernă de închidere a terasei, poți opta pentru Sisteme glisante sau profiluri PVC.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.