Jaluzele Verticale

cosmin-construct-building-jaluzele

Jaluzelele verticale s-au răspândit rapid, datorită atmosferei elegante ce o conferă spațiului în care sunt așezate. Acestea reprezintă o modalitate practică și elegantă de a-ți proteja locuința împotriva luminii exterioare, atunci când dorești asta, dar și o variantă practică de a menține intimitatea spațiului respectiv.

cosmin-construct-building-jaluzele-1

Datorită varietății de culori disponibile, prețului accesibil, a fiabilității și a ușurinței de montaj, jaluzelele verticale au devenit o parte importantă în amenajarea camerelor.

 

Întreținerea acestora se face cu ușurință, ele putând fi aspirate sau pur și simplu clătite într-o soluție de apă cu detergent, fară a le freca. În plus, nu necesită vreun procedeu special de uscare. Pur și simplu se agață înapoi pe șină.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.