Glafuri

cosmin-construct-building-glafuri

Glafurile au atât rol estetic, cât și un rol funcțional. Din punct de vedere estetic, glafurile sunt cele care dau aspectul complet al ferestrei. Din punct de vedere funcțional, glaful este cel care protejează peretele împotriva infiltrațiilor apei.

Glafurile de interior sunt din PVC, un material durabil cu o structură celulară adaptată specific pentru o rezistență sporită. Durabilitatea materialului permite glafului să își păstreze aspectul o perioadă îndelungată, chiar și în condiții de utilizare intensive.

Glafurile de exterior sunt din aluminiu, ceea ce le face ideale pentru condițiile meteo pe care urmează să le îndure, pentru a proteja peretele.

Disponibile într-o varietate mare de culori, ele se încadrează perfect ca elemente decorative cu scop de protecție, putând fi adaptate oricărui tip de fereastră. În plus, sunt rezistente la umiditate, nu flambează și sunt foarte ușor de curățat.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar!

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.