Rulouri Aluminiu

???????????????????????????????

Care este scopul principal al rulourilor exterioare?

În primul rând, de protecție împotriva supraîncălzirii. Vara înseamnă caniculă, aer uscat, praf şi insecte. Geamurile se supraîncălzesc, iar căldura pătrunde în casă. Weekend-urile tale, aparent relaxante, depind acum strict de aerul condiţionat. Ceea ce înseamnă un consum în plus.

În acest context, rulourile devin un element necesar, care ajută la menținerea unei temperaturi potrivite în interiorul locuinței.

În al doilea rând, rulourile exterioare asigură confort, prin intimitatea pe care o conferă casei tale.

Așadar, principalul lor beneficiu constă în reflexia căldurii. Geamul tău va fi apărat de razele soarelui, practic transformând rulourile exterioare într-un mini-sistem de aclimatizare, care va ajuta izolația termică a locuinței.

Partea interesantă este că tehnologia a avansat, iar în prezent acestea pot fi automatizate. Rulourile pot fi echipate cu un motor cilindric care poate conţine şi un temporizator sau senzor de lumină. Mai exact, le poţi deschide la răsăritul soarelui şi le poți închide la apus, printr-o telecomandă pe care o poţi folosi şi pentru garaj, poartă sau alte sisteme din casă.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.