Rolete Textile

cosmin-construct-rolete

Principalul avantaj al roletelor textile este versatilitatea acestora. Ele pot fi folosite atât în spațiile destinate birourilor, cât și în locuințe.

Mecanismul lor de acționare permite fixarea roletei în orice poziție, reglând astfel intensitatea luminii care pătrunde în interiorul camerei.

În plus, acestea au un grad de opacitate ridicat, protejând atât împotriva luminii, dar oferind în același timp și un grad mai mare de intimitate.

 

Ele vin într-o gamă largă de culori și texturi, cu un aspect modern și sunt foarte ușor de montat și de întreținut ulterior.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.