Închideri Balcoane sau Terase

cosmin-construct-building-balcoane-terase-pvc

Un balcon închis cu profiluri PVC va arăta și se va comporta diferit față de un balcon închis prin orice alte metode. Un astfel de balcon va acționa ca o adevărată barieră termică atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Diferența resimțită poate ajunge până la 10 grade Celsius, cu profiluri PVC de calitate superioară și cu montajul efectuat corect.

Dispare posibilitatea apariției mucegaiului, scad costurile încălzirii locuinței și crește, în schimb, confortul.

De asemenea, sistemele glisante din sticlă securizată reprezintă o variantă alternativă modernă la închiderea pe profil PVC. Ele sunt ideale pentru închiderea spațiilor a căror utilizare variază în funcție de condițiile meteo.

Cu un sistem glisant, puteți deschide complet tot balconul sau terasă și cel mai important este că puteți face asta foarte rapid.

Sistemele de glisare sunt concepute astfel încât panourile din sticlă să se plieze într-un sens, sau în ambele, asemenea unui acordeon. Procesul de deschidere al unui astfel de sistem din sticlă este foarte facil și implică mișcări simple. Nu aveți nevoie de un tehnician pentru o astfel de operațiune, o puteți face dumneavoastră ori de câte ori doriți.

Curățarea geamurilor devine și mai ușoară pe un astfel de sistem. Foile de geam sunt independente și nu au clasicele tocuri. Este de ajuns să glisați geamurile și le veți putea curăța pe ambele fețe, din interiorul balconului sau al terasei.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.