Uși și Pereți din sticlă

Perete-Sticla
Pereții de sticlă au început să-și adjudece o cotă de piață din ce în ce mai mare. Aceștia sunt folosiți atât în designul interior rezidențial, cât și business, în spațiile de birouri. Modelele disponibile, împreună cu sistemele de prindere de inox, reușesc sa aducă întotdeauna o notă elegantă încăperii.
Perete-Sticla-3
Perete-Sticla-2

SISTEME DE PEREȚI DIN STICLĂ
Sticla vine în grosimi de 8, 10 sau 12 mm, astfel compartimentând cu succes orice spațiu, indiferent de destinația finală a acestuia. Sistemele de pereți din sticlă pot fi accesorizate cu o gamă variată de sisteme de acționare. Aceștia pot culisa, sau pot funcționa prin acționare armonică prin suprapuneri.

Pereții nu necesită modificări de structură, ceea ce se traduce în primul rând prin costuri mai mici. Compartimentarea încăperilor cu sisteme de pereți din sticlă nu necesită sudură. Elementele de feronerie sunt realizate din materiale rezistente, dar în același timp discrete. Tot conceptul este gândit să transmită eleganță.

Un avantaj căutat al sistemelor de pereți din sticlă este chiar transparența acestora. Datorită ei, chiar și încăperile vecine pot beneficia în continuare de lumină naturală.

SECURITATEA

Pentru astfel de sisteme, se folosește sticlă securizată. Riscul de spargere este minim, iar acesta este scăzut și mai mult datorită elasticității geamurilor. Sticla securizată are o rezistență la șocuri de 5 ori mai mare decât sticla obișnuită. De asemenea, ea poate suporta o presiune la încovoiere de până 120N/mmp. Dacă totuși, sticla securizată este solicitată peste limitele rezistenței ei, aceasta se fragmentează în particule mici. Drept urmare riscurile unei accidentări majore sunt infime.

Pe lângă rezistența sporită la presiuni mecanice, datorită izolației fonice, spațiile compartimentate cu sisteme bazate pe pereți din sticlă sunt protejate și împotriva zgomotelor exterioare.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupam de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.