Despre Noi

CINE SUNTEM?

Una dintre cele mai bine cotate afaceri din domeniul tâmplăriei PVC, în zona de sud a țării. Povestea noastră a început în 2005, chiar în Bragadiru, Ilfov. De-a lungul activității noastre, am evoluat până la a avea propria hală de producție și chiar capacități de producție la standarde înalte.

Astfel am dezvoltat o afacere complexă: începând de la producția în regie proprie a elementelor de tâmplărie și până la serviciile de consiliere completă a clienților. 

Ne-am construit un nume stabil, servind întotdeauna clienții cu produse de calitate superioară și consiliere profesionistă, astfel încât produsul final reprezinte cea mai bună alegere pentru ei. Nu doar vindem tâmplărie, ci dezvoltăm relații de lungă durată cu clienții noștri. Astfel suntem întotdeauna alături de ei și le putem oferi elemente produse exact pentru nevoia lor.

cosmin-construct-desprenoi-

15 ani

de experiență

100%

clienți mulțumiți

15 categorii

de produse

CE NE DEFINEŞTE ?

Scopul nostru constă strict în satisfacția clienților noștri. Facem tot posibilul le oferim acestora un standard de viață superior.

După fiecare proiect încheiat, vedem satisfacţia clienţilor noştri, iar majoritatea clienţilor noi vin prin recomandări ale clienţilor mulţumiţi.

Credem în fapte! Astfel am ajuns una din cele mai bine cotate firme din industrie. Am ales demonstrăm întotdeauna facem ceea ce promitem. 

Credem în greșeli și în natură omenească a acestora. Asta ne-a ajutat o luăm de la capăt de fiecare dată când a fost cazul.

Încă de la început, ne-am propus să lucrăm onest, astfel câștigând încrederea clienților noștri din ce în ce mai mult, de la an la an. Cu trecerea timpului, aceștia au continuat să ne recomande mai departe, astfel reușind să servim un număr tot mai mare de clienți, iar în același timp crescandu-ne numărul recomandărilor.

Clienții noștri au învățat că pot vorbi deschis cu noi, iar asta aduce ambelor părți implicate numai beneficii, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Am ales domeniul tâmplăriei PVC pentru că am observat că există loc de îmbunătățiri în piață. Am decis să oferim clienților noștri un standard superior al calității produselor și serviciilor din domeniu.

Acest lucru nu a trecut neobservat. Clienții se întorc la noi cu fiecare ocazie, iar noi continuăm să-i tratăm cu același nivel de profesionalism cu care i-am obișnuit.

Am conștientizat rapid că unul dintre secretele succesului este să fim dedicați clientului și nevoilor acestuia. Astfel încât fiecare proiect și fiecare contract are clientul în centrul atenției.

Facem tot posibilul să ghidăm clientul spre a lua cea mai bună decizie, raportat la nevoile reale ale acestuia. Astfel ne asigurăm că lucrarea finală este una de succes, iar clientul primește exact ceea ce și-a dorit.

Lucrăm doar cu furnizori de top

Parteneri