Uși Glisante

cosmin-construct-usiglisante

Ușile glisante bazate pe tâmplărie din aluminiu beneficiază de o rezistență deosebită la condiții climatice extreme, oferind astfel o protecție crescută. Aluminiul este un material complex, folosit pentru construirea de uși robuste și rezistente la coroziune, deformare și chiar la condiții meteo extreme. Ca un beneficiu suplimentar, aluminiul este considerabil mai rezistent la șocuri și mai ușor de întreținut chiar și decât tâmplăria PVC.

TRANSFERUL TERMIC
Coeficientul de transfer termic pentru ușile glisante din aluminiu variază între 0,9 W/m2k și 1,2 W/m2k. În termeni generici, asta înseamnă un transfer termic mai bun chiar și decât profilele PVC, care sunt greu de egalat.

cosmin-construct-usiglisante1

PROTECȚIA ANTIEFRACȚIE
Ușile glisante din aluminiu se bucură de o durabilitate sporită în timp, iar datorită profilelor de calitate superioară, acestea conferă protecție antiefracție și securitate sporite.

CONFORT
Având incorporate elemente de calitate superioară, ușile glisante din aluminiu crează o barieră fonică superioară. Adăugând și varietatea de accesorii disponibile acestui tip de uși, se crește considerabil nivelul de confort al unui imobil echipat cu uși glisante din aluminiu.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai