Ferestre PVC

cosmin-construct-building-ferestre-pvc

Investești în căminul tău și îți dorești întotdeauna acesta corespundă idealurilor tale până la ultimul detaliu 

Profilurile PVC sunt create astfel încât îndeplinească cerințele celor exigenți arhitecți, accentuând aspecte moderne și oferind în același timpși posibilitatea renovării clădirilor istorice prin respectarea normelor de protecție 

Forme clasice, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, uși culisante, toate pot fi construite folosind profiluri PVC, asigurând astfel o calitate superioară a produsului finit. 

Avantajul unui material PVC de calitate se traduce într-o durata de viață de până la 50 de ani și păstrarea valorii pe o perioada îndelungată. Suprafață perfect finisată nu necesită o întreținere deosebită și face față cu succes condițiilor climaterice ale țării noastre. Pe termen lung, profilurile PVC sporesc confortul căminului tău și ajută la reducerea cheltuielilor cu încălzirea.

cosmin-construct-building-ferestre-pvc-1
cosmin-construct-building-ferestre-pvc-2
cosmin-construct-building-ferestre-pvc-3
cosmin-construct-building-ferestre-pvc-4

TRANSFERUL TERMIC

Ferestrele cu profil PVC asigură un transfer termic redus. Asta înseamnă veri răcoroase și ierni călduroase în casă ta. Poți alege dintr-o varietate de opțiuni, plecând de la profiluri PVC cu 3 camere și până la 7 camere! În limbaj tehnic, asta înseamnă o valoare a izolației termice de 1,3 W/m2K numai pentru profilul PVC. În funcție de izolația termică a panoului de geam ales, putem reduce pierderile de energie termică în procent de până la 75%!

IZOLAȚIA FONICĂ

Știm că liniștea este importantă. Chiar și atunci când afară este zgomot puternic, ferestrele din profil PVC pot asigura locuinței tale o atmosfera liniștită. În termeni tehnici, un o fereastră din profil PVC bine construit poate izola până la 40 dB. Asta înseamnă, de exemplu, zgomotul unei șosele naționale, circulată de 30000 de vehicule pe zi.

PROTECȚIA ANTIEFRACȚIE 

Somnul liniștitor sau vacanțele relaxante nu mai sunt așa ușor de obținut atunci când stai constant cu temeri. Din fericire, aici nu e cazul. Ferestrele din profil PVC sunt disponibile în clase diferite de rezistență la efracție, urcând la un nivel de protecție WK2 – care asigura respingerea oricărei forme de efracție prin efort fizic (lovire, împingere, vandalism) sau mecanic (șurubelnițe, clești, răngi). 

AERISIREA 

Tâmplăria PVC etanșează încăperea considerabil mai bine decât tâmplăria de lemn. Cu toate acestea, pentru un plus de valoare, ea vine prevăzută cu sisteme suplimentare de aerisire controlată.

ARMAREA

Pentru a beneficia de rezistență optimă, armarea profilelor PVC se face cu rigidizari de oțel zincat cu grosimi de până la 2 mm, în funcție de structura profilului și utilitatea sa 

ETANȘEIZAREA

O etanșeizare perfectă se obține prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de calitate superioară. Etanșarea se poate face cu două  sau trei garnituri de bătaie între ramă și cerceveaua ferestrei, plus garnitura de etanșare aflată în exteriorul geamului și cea de pe baghetă, la interiorul geamului. 

CULORI 

În ceea ce privește partea estetică, ferestrele din profile PVC beneficiază de o paletă generoasă de culori și forme. Pe lânga nuanța clasică de alb, pot fi alese aproape toate culorile paletei RAL.

tamplarie-gealan

AVANTAJELE UNUI PROFIL GEALAN S8000 IQ

  • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună;
  • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel;
  • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).
tamplarie-salamander

AVANTAJELE UNUI PROFIL SALAMANDER BLUEVOLUTION

  • Sistemul bluEvolution cu 5 camere si 2 garnituri de bătaie permite soluții moderne pentru design-ul ferestrelor si usilor.
  • Garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură împotriva intemperiilor.
  • Profilele SALAMANDER îndeplinesc cerințele celor mai creativi și exigenți arhitecți.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupam de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.