Plase

cosmin-construct-building-plase1

Plasele anti insecte sunt elemente esențiale pentru un grad ridicat de confort al locuinței. Acestea sunt disponibile în diverse variante: Plase rulou, Plase cu balamale sau Plase plisse.

Ele sunt proiectate după cele mai înalte standarde de calitate, oferind protecție superioară împotriva oricărui tip de insecte, fie că vorbim despre țânțari, muște sau alte orice alte insecte.

cosmin-construct-building-plase-2

DURABILITATEA
Plasele de protecție împotriva insectelor se caracterizează prin rezistența lor în timp, datorită elementelor tehnice, a celor funcționale și a materialelor de fabricație. Sita folosită la crearea plaselor permite expunerea îndelungată la condițiile de mediu, fără ca acestea să le afecteze.

cosmin-construct-building-plase-3

ÎNTREȚINEREA UȘOARĂ
Plasele anti insecte au fost create astfel încât să poată fi curățate cu ușurință. Nu e nevoie să pierzi prea mult timp sau să depui prea mult efort pentru a le curăța. Timpul trebuie petrecut cu cei dragi.

 

VIZIBILITATEA
Densitatea sitelor integrate în plasele anti insecte le ajută să ofere o bună vizibilitate spre exteriorul camerei, menținând în același timp intimitatea in interiorul acesteia.

cosmin-construct-building-plase-4

AERISIREA
Scopul principal al plaselor anti insecte este acela de a proteja împotriva insectelor. Însă în același timp, acestea permit aerului să circule liber prin încăpere.

 

FLEXIBILITATEA RIDICATĂ
Fiind disponibile în diverse modele si variante, atât pentru ferestre PVC, cât și pentru uși, poți alege modelul de plasă anti insecte care crezi că se potrivește cel mai bine pentru tine.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.