Tâmplărie Aluminiu

cosmin-construct-building-tamplariealuminiu

Tâmplăria din aluminiu beneficiază de o rezistență deosebită la condiții climatice extreme, oferind astfel o protecție crescută. Aluminiul este un material complex, folosit pentru construirea de profile robuste și rezistente la coroziune, deformare și chiar la condiții meteo extreme. Ca un beneficiu suplimentar, aluminiul este considerabil mai rezistent la șocuri și mai ușor de întreținut chiar si decât tâmplăria PVC.

TRANSFERUL TERMIC
Coeficientul de transfer termic pentru tâmplăria din aluminiu variază între 0,9 W/m2k și 1,2 W/m2k. În termeni generici, asta înseamnă un transfer termic mai bun chiar și decât profilele PVC, care sunt greu de egalat.

PROTECȚIA ANTIEFRACȚIE
Tâmplăria din aluminiu se bucură de o durabilitate sporită în timp, iar datorită profilelor și feroneriei de calitate superioară, aceasta conferă protecție antiefracție și securitate sporite.

cosmin-construct-building-tamplariealuminiu1

CONFORT
Având încorporate elemente de calitate superioară, tâmplăria din aluminiu creează o barieră fonică superioară. Adăugând și varietatea de accesorii disponibile acestui tip de tâmplărie, se crește considerabil nivelul de confort al unui imobil echipat cu tâmplărie din aluminiu.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai.