Uși de Garaj

cosmin-construct-usidegaraj

Design modern, confort și utilizare sigură. Acestea sunt cele 3 puncte forte ale ușilor de garaj, care le transformă într-o soluție ideală și modernă pentru garajul tău.

TRANSFERUL TERMIC
Ușile de garaj au o grosime de 40 mm, ceea ce garantează o izolație termică mai mult decât suficientă. De asemenea, ele vin echipate atât cu chedere laterale de cauciuc, cât și un cheder dublu în partea de jos a ușii, tot din cauciuc. Toate chederele folosite sunt produse din cauciuc cu elasticitate sporită, pentru o mai bună rezistență la schimbările climatice; ceea ce le face o adevărată barieră în calea vântului, ploii sau chiar și a zăpezii.

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ
Un pachet generos de beneficii al ușilor de garaj constă în sistemele de siguranță ale acestora. Ele au un sistem de siguranță la ruperea arcurilor, un sistem de siguranță împotriva prinderii degetelor între panouri și de asemenea un sistem de siguranță pentru protecție împotriva încercărilor de intrare prin efracție.
Acestea pot fi acționate electric de la distanță, printr-o telecomandă de dimensiunea unui breloc. Chiar dacă sunt asamblate cu acționare electrică, există întotdeauna posibilitatea deschiderii manuale, în cazul unei pene de curent. În plus, ușile de garaj pot avea integrate uși pietonale.

SPAȚIUL FOLOSIT ÎN MOD EFICIENT
Ușile de garaj se deschid vertical. Ele se ridică pe șină, în punctul final ajungând paralele cu tavanul. Faptul că ușile nu se deschid orizontal, în afară sau înăuntrul garajului, înseamnă mai mult spațiu liber. Atât în garaj, cât și în afara acestuia.

CULORI
Pe partea estetică, ușile de garaj pot fi comandate într-o varietate generoasă de culori. Ai la dispoziție peste 40 de nuanțe din paleta RAL, pentru ca ușile de garaj să fie într-o armonie perfectă cu restul casei.

cosmin-construct-usidegaraj1
cosmin-construct-usidegaraj2

INTERNET OF THINGS
Viitorul tehnologizat pe care îl vedem acum în filme nu este deloc departe de noi. Dacă te atrage conceptul de Smart Home, ar fi bine să știi că sistemul de acționare al ușilor de garaj poate fi conectat cu ușurință la sistemul centralizat de control al casei.

Sigur că da! Absolut toate produsele noastre beneficiază de garanție și postgaranție. De asemenea, orice reglaj necesar chiar și după încheierea colaborării, este asigurat de noi, făra nici un cost suplimentar! 

Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă consultanță pe tot parcursul vânzării și tot noi ne ocupăm și de măsurătorile necesare, pentru a evita orice urmă de incertitudine și pentru a ne asiguratotul iese perfect, la final.  

Montajul este gratuit și așa va fi întotdeauna. Nu colaborăm cu firme terțe sau montatori externi. Totul se face în cadrul firmei noastre. Astfel ne putem asigura întotdeauna standardele noastre de montaj sunt respectate întocmai